Εάν ψάχνετε σπίτι, αγρόκτημα, ή ένα οικόπεδο για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, εγώ και οι άνθρωποι του γραφείου μου είμαστε οι κατάλληλοι για να σας εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της περιοχής διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία ακινήτων και παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες στον τομέα των Μεσιτικών, είμαστε δίπλα σας για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν.

Τυπάλδος Νίκος
Μεσίτης Ακινήτων

Προτεινόμενα

Λευκάδα

Kαλωσορίσατε στην Λευκάδα, το μοναδικό νησί του Ιονίου Πελάγους που συνδέεται οδικώς με την υπόλοιπη Ελλάδα διαμέσου πλωτής γέφυρας συνεχούς ροής και δωρεάν διέλευσης. Η Λευκάδα έχει θαυμάσιες παραλίες, απαράμιλλης ομορφιάς που είναι δημοφιλείς παγκοσμίως.Η ξενάγηση στο νησί ξεκινάει από την πόλη της Λευκάδας που απέχει 385χλμ από την Αθήνα, 420χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 18 χλμ από το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Στην προστατευόμενη από τους ανέμους ανατολική ακτή της Λευκάδας τα γραφικά Ακαρνανικά Όρη, η ήρεμη θάλασσα, οι μικρές φιλόξενες παραλίες, τα γραφικά λιμανάκια, και τα Πριγκιπονήσια, συνθέτουν ένα εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο.

Η δυτική πλευρά της Λευκάδας μοιάζει να είναι παραδομένη στην απέραντη καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου και στον ανοικτό ορίζοντα. Εδώ τα υπόγεια θαλάσσια ρεύματα και η άμμος ανοικτής θαλάσσης δημιούργησαν κατάλευκες ατελείωτες παραλίες κατά μήκος όλης της δυτικής ακτής.

Πρόσφατες καταχωρήσεις