Γιατί να Επενδύσετε        >
   Υπηρεσίες                     >
   Επικοινωνία                    >
 
 
 
Γιατί να επενδύσετε...
 

Λευκάδα, η γεωγραφική θέση και φυσική ομορφιά της, τα ολοκάθαρα καταγάλανα νερά και οι μοναδικές παράλιες σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής των κατοίκων συν τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής συνθέτουν την εικόνα της Λευκάδας η οποία αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας και την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο.

Ο αρμονικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας, δημιουργεί εικόνες γαλήνης και ομορφιάς που εναλλάσσονται, σε μαγευτικές διαδρομές .Η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη αύξηση ζήτησης κάθε χρόνο, καθώς όλο και πιο πολλοί ενδιαφερόμενοι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, επιλέγουν τη Λευκάδα για τη μόνιμη κατοικία τους.

Στο μεσιτικό μας γραφείο, μπορείτε να μας περιγράψετε πώς έχετε ονειρευτεί το ακίνητό που θέλετε να βρείτε στη Λευκάδα και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας το βρούμε.

Τώρα που η αγορά βρίσκεται σε ύφεση, εμείς διαθέτουμε την πιο ενημερωμένη λίστα ακινήτων όπου μπορείτε να βρείτε φοβερές ευκαιρίες σε τιμές που δεν έχουν προσφερθεί ποτέ πριν.


   

Μεσιτικό γραφείο της Insurance net   ΤΗΛ./Fax 2645021822, 6974458900, email: info@realestate-lefkada.gr  Λευκάδα Ι.Γαζή 2 Πλατεία Αγίου Μηνά